Orthomoleculair therapeut Wendelina Smits
Orthomoleculait therapeut Wendelina Smits

 

 

Over mij

Mijn naam is Wendelina Smits.

Ik ben in de afslankbranche terecht gekomen als gewichtsconsulente en sportbegeleider. Mensen helpen met overgewichtsproblemen sprak me wel aan.

Na een aantal jaren voor een werkgever te hebben gewerkt ben ik als zelfstandige verder gegaan. Dit bracht mij dichter bij de persoon achter het overgewicht.

Door mijn interesse hierin ben ik verder gaan studeren.  Eerst de opleiding medische basiskennis HBO en daarna orthomoleculair therapeut (met een aanraking richting KPNI klinische Psycho Neuro Immunologie). De bewondering van ons als mens op deze  mooie aardbol is daardoor nog groter geworden.

 

 

In mijn dagelijks leven heb ik gemerkt dat ik graag in de natuur verblijf. Fietsen is één van mijn hobby’s en ik kan dan erg genieten als ik door bos, duin en hei mag rijden. Ieder jaargetij heeft zijn eigen charme en tovert een glimlach op mijn gezicht.

In ons dorp is een voedselbos aangelegd, het is een heerlijke plek om te zijn. De initiatiefnemer heeft er een mooi woord aan verbonden, UBUNTU, ik ben omdat wij zijn en zo voelt het ook. Samen met een grote groep vrijwilligers bezig zijn in een stukje natuur wat echt voor mens en dier zonder gifstoffen zijn weg mag volgen.

                                                                                                                                                                                                                      Ik mag me ook heel rijk rekenen met twee fijne kinderen en twee schatten van kleinkinderen. Ik geniet samen met mijn man van de momenten dat iedereen er is en als we oppassen op maandag en ik de tijd daarvoor wegstreep uit mijn werkagenda.

 

Wendelina Smits